Контакт

Контакт

Телефони за контакт


ул. Борка Талески бр.24
1000 Скопје,
Република Северна Македонија

Email

Испратете ни порака преку веб-формата, доколку имате некое барање, прашање или сугестија. Ќе ви одговориме во најбрз можен рок.